tiistai 7. maaliskuuta 2017

HÄÄKUULUMISIA

Helou! Tää viikko alkoi mulla hieman alavireisesti. Eilen oli tarkoitus lähteä Berliiniin opintoreissulle, mutta tottakai taas tulin kipeäksi juuri edeltävänä yönä... En halunnut lähteä tartuttamaan muita enkä matkustamaan kipeänä, joten jättäydyin reissulta pois. Jos jotain positiivista asiasta löytyy, niin ompahan aikaa tehdä rästiin jääneitä koulujuttuja pois alta!

Hääjärjestelyt alkavat myös olla aika hyvällä mallilla. Olen nyt vasta herännyt kunnolla näihin hääsuunnitteluihin. Jollain mittapuulla se varmaan on aika myöhään, kun häitä juhlitaan heinäkuussa. Juhlapaikka ja kirkko oli varattuina jo hyvissä ajoin. Hääpuku löytyi tammikuussa. Olemme tähän asti pyöritelleet kaikenlaisia ajatuksia yksityiskohdista, vieraslistasta, ruuista jne, mutta nyt vasta olemme alkaneet oikeasti suunnitella tuota meidän päivää. <3

Eilen myös varmistui, että pääsen hääkampaukseen ja -meikkiin haluamalleni kampaajalle, kutsut ovat jo hyvällä mallilla ja visiomme yksityiskohdista alkavat pikkuhiljaa selkiytyä. Kun järjestelyt etenee niin alkaa pikkuhiljaa oikeasti tuntua siltä, että naimisiin ollaan menossa!

Tähän loppuun vielä muutama inspiraatiokuva Pinterestin (ihan paras apu hääsuunnittelussa!!) ihmeellisestä maailmasta, tsemppiä alkaneeseen viikkoon!

- Heta

Kuva täältä
Kuva täältä

Kuva täältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti